суботу, 14 березня 2015 р.

Міські змагання з волейболу


10 лютого 2015 року на базі ДВПУБ відбулися зональні змагання з волейболу серед дівчат, учнів ПТНЗ лівого берега м.Дніпропетровська. Від нашого училища в змаганнях прийняли участь: капітан команди Агеєва Аня, Бербенічук Дар’я, Іванова Софія, Кравченко Люда, Савицька Ксюша, Євсюкова Юля, Дзюбаненко Ксюша та Шевченко Ліза.
              В зустрічі лівобережних змагань наші дівчата отримали перемогу над усіма командами (ДЦПО, ПТУ-2, ДЦПОРКТС) та пройшли до фіналу.
12 лютого 2015 року на базі ПТУ-6 відбулися фінальні змагання до участі в яких потрапили по три кращих команди правого берегу (ВПУ-17, ДНВЦ-2 та МВПУПІТ) та лівого  (ВПУ-55, ДЦПОРКТС та ДЦПО).
В фінальній частині наша команда отримала перемогу над командами ДНВЦ-2 та МВПУПІТ, та поразку від команди ВПУ-17. Набравши однакову кількість очок з командами ВПУ-17 та ДЦПОРКТС,  але маючи краще співвідношення виграшних та програшних сетів (8-2= +6) проти (8-3= +5) у команд ВПУ-17 та ДЦПОРКТС  наша команда здобула І місце, а от різницю між командами ВПУ-17, яка в результаті посіла ІІ місце і командою ДЦПОРКТС, яка посіла ІІІ місце визначали за коефіцієнтом співвідношення забитих та пропущених м’ячів.

Становище нижніх рядків турнірної таблиці визначали теж за різницею в сетах і в результаті на 4 місці команда ДЦПО, на 5-му - ДНВЦ-2, а на 6-му - МВПУПІТ.


1 коментар: