суботу, 28 січня 2017 р.

МІСЬКІ ЗМАГАННЯ ЗІ СТРИТБОЛУ!

      
       24 січня на базі ДВПУБ відбулися зональні змагання міста зі стритболу серед дівчат-учнів ПТНЗ м.Дніпра, а 26 на базі ПТУ №6 - фінальні.

       Для команд такий вид спорту у статусі змагань став новим, раніше в програмі спартакіади ПТНЗ проводилися змагання з класичного баскетболу. Для нашої команди це було одним із най відповідальних змагань, адже команда котра 6 років поспіль вигравала міські змагання з баскетболу і є переможцем останніх обласних змагань, повинна була максимально проявите себе в дещо новому більш швидкому виді (гра 3на3 на одне кільце).


        У результаті зональних змагань лівого берегу, здобувши впевнену перемогу над командою ДПЗЛ (8:2) та дещо напружену перемогу з командою ДЦППРКТС (12:11), маючи в активі дві перемоги, наша команда з першого місця потрапила до фіналу. 
        У фіналі, першою та переможною грою для нас (з рахунком 8:6) стала зустріч з командою ДРЦПТО, яка посіла 3 місце в зональних змагяннях правого берегу.
        В наступній грі ми зустрілись з володарем 2го місця в правобережній підгрупі, командою ДЦПТО. Вже на 8 хвилині гри (з 10 регламентних) наші дівчата поставили крапку здобувши дострокову перемогу з рахунком 11:0.
      
       Та найвирішальною грою для нашої команди стала зустріч з командою МВПУПІТ, адже переможець цієї гри стане мереможцем змагань.

Нарада команд суперників перед грою 
(за хвилину до початку головної гри фіналу).

Фінальна гра відповідала своєму статусу і за напруженістю, і за наполегливістю команд. Як тільки одна команда здобувала очко інша одразу вирівнювала рахунок. 


Та вже на 8 хвилині гри наші дівчата спромоглися відірватись від суперника на 2 очки і втримати рахунок (6:4) до кінця регламентованих 10 хвилин.



В підсумку змагань, з перемогами в усіх зустрічах,
команда ВПУ №55 здобула І місце 
розпочинаючи нову історію перемог у змаганнях зі стритболу 
та виграючи у грі на майданчику з кільцем 7й рік поспіль,
ІІ місце МВПУПІТ, ІІІ - ДЦПТО.
Вітаю нашу команду з черговою перемогою!!!

За підсумками п'яти змагань наше училище посідає І місце
у загальному заліку 61ї спартакіади ПТНЗ м.Дніпра
маючи 8 очок сумма зайнятих місць у змаганнях),
на ІІ місці МВПУПІТ (12 очок), на ІІІ ДЦППРКТС (21 очко).

Немає коментарів:

Дописати коментар