суботу, 25 лютого 2017 р.

ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ОБЛАСТІ ЗІ СТРИТБОЛУ!

         
         23 лютого 2017 року на базі ПТУ №6 м.Дніпра відбулися фінальні змагання зі стритболу серед юнаків та дівчат 61ї обласної спартакіади ПТНЗ Дніпропетровщини.

         Ці змагання стали най відповідальнішими для учасників, адже вних нелише повинні були визначитись кращі команди а й збірні області для участі у Чемпіонаті України зі стритболу серед дівчат та юнаків, учнів ПТНЗ, які пройдуть в столиці нашої держави - м.Києві.


        В змаганнях серед дівчат участь приняли команди м.Дніпра, Павлограду (ЗДПЛ), Божедарівки (ПТУ №71) та Покровки (ВПУ №75). За іронією долі в фінали змагань серед юнаків потрапили команди тих же самих населених пунктів.
Збірна Дніпра: (Кобилянська Аліна-ДЦПТО, Дзюбаненко Ксенія-ВПУ №55, Крохмаль Наталія-МВПУПІТ, Моловічко Марія-ДЦПО, Іванова Софія-ВПУ№55, П'ятник Юлія-ДЦПТО)

         Для нашої команди найважчою зустрічою фінальної частини змагань стала гра з командою Божедарівки та дівчата добре впоралися із завданням і здобули перше місце у змаганнях.







          В змаганнях серед юнаків кращу гру продемонструвала команда Божедарівки (Щорська), яка в підсумку змагань і здобула перше місце. А збірна юнаків Дніпра здобула почесне друге місце поступившись лише переможцю.


Вітаю збірну дівчат з перемогою, 
а збірну юнаків з почесним другим місцем!!!
Також бажаю збірним області успіхів на чемпіонаті України!

Немає коментарів:

Дописати коментар