четвер, 30 листопада 2017 р.

ВІДКРИТИЙ ТУРНІР КЛУБУ "BLAS Crossfit Area"


       26 листопада на базі Дніпровського спортивного клубу "BLAS Crossfit Area" відбувся відкритий турнір з багатоповторної станової тяги та підіймання на біцепс.



       Завжди намагаюсь триматись у формі, тому вирішив спробувати свої сили в таких змаганнях. Я прийняв участь у змаганнях з багатоповторної тяги (підіймання штанги з помосту до повного випрямлення в суставах ніг та спини з касанням помосту після кожної спроби). На виконання вправи кожному учаснику надається 3 хвилини, протягом яких він намагається виконати якомога більшу кількість підйомів, сам визначаючи кількість та тривалість відпочінку між спробами. 
       В моїй категорії (підіймання штанги вагою 80кг) приняли участь сім учасників.
Першість визначалась за формулою: вага штанги-помножена на кількість підйомів-розділена на точну вагу атлета=коефіцієнт.

       В результаті наполеглевої боротьби, виконавши 81 підйом я доволі легко здобув перемогу у змаганнях випередивши найближчого суперника на 12,87... очок.


 (протокол виступів учасників моєї категорії)

       За перемогу у змаганнях був нагороджений есклюзивною медаллю турніру, фірмовою бейсболкою клубу та клубною карткою на безлімітне відвідування клубу протягом місяця.


(здобуті призи)

(учасники змагань)

Готуюсь до наступних змагань!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар