неділю, 4 лютого 2018 р.

У ПХЬОНЧХАНІ ПРЕДСТАВЛЯТЬ СНІГОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ!

         
         В ході ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор, з 9 по 25 лютого 2018 року в Пхьончхані (Південна Корея) будуть проведені показові матчі в новій дисципліні - СНІГОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ, повідомляє прес-служба Міжнародної федерації волейболу (FIVB).



          14 лютого відбудеться Snow Volleyball Night. Учасниками ігор стануть одні з найбільших зірок світового волейболу, серед яких олімпійський чемпіон Джибба (Бразилія), Вододимир Грбіч (Сербія), чемпіон олімпійських ігор з пляжного волейболу Еммануель Ерго (Бразилія).
          "Це фантастичний майданчик для презентації снігового волейболу, і ми покажемо наш план розвитку цього виду спорту в усьому світі, починаючи з сезону 2018/19. Ми вважаємо, що волейбол тепер доступний завжди і скрізь - як в зимку, так і влітку, і на пляжі, і в горах. Наша місія - зробити його сімейним видом спорту №1 в світі, а сніговий волейбол наблизить нас до цієї мети", - заявив президент Міжнародної федерації волейболу Арі Грасса.





           Волейбольні матчі на снігу будуть проводитися на практиці за тими ж правилами, що і на пляжі, за участю команд з двох учасників. З 23 по 25 березня в Австрії відбудеться перший чемпіонат Європи з цього виду спорту, в якому візьмуть участь 24 чоловічі та жіночі команди.

           На сьгодні у світі нараховується понад 200 тисяч видів спорту, і їх кількість стрімко зростає майже щодня.

           Цікаво, які нові види спорту на нас чекають у майбутньому...

Немає коментарів:

Дописати коментар