суботу, 16 листопада 2019 р.

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ГІМНАСТИЧНОГО ТРИБОРСТВА 2019!


         14 листопада 2019 року, на базі ДВПУБ м.Дніпро, відбулися фінальні 

змагання області з гімнастичного триборства серед дівчат, здобувачів ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини, за програмою 64ї спартакіади.

         Програма змагань:
1. Стрибки через скакалку за 1 хвилину;
2. Підіймання тулуба в сід із положення лежачи (прес) за 1 хвилину.
3. Підтягування на низькій перекладині - без урахування часу але з відпочинком не більше 3х секунд.

        В змаганнях прийняли участь 7 кращих дівочіх команд області.
Наші дівчата набравши суму усіх місць чотирьох учасників - 67 очкок, здобули перемогу у змаганнях, обійшовши на 46 очок команду ВПУ №75 Покровка  (2місце - 113 очок) та команду МЦППВС Кривий Ріг (3місце - 170очок).

Базільова Олена здобула І місце у підйомі тулуба в сід - 50 разів, І місце у стрибах через скакалку - 207 разів та V у підтягуванні - 16 разів . Та набравши 7 очок за сумою місць здобула перше місце в абсолютній першості серед усіх учасників змагань.




Головко Валерія здобула  ІІ місце у підтягуванні - 22 рази (встановивши новий рекорд училища, який з 2005 року належав Антонюк Юлії, та становив 20 разів)  ІІ місце у стрибках через скакалку - з результатом 190 разів, та VII у підйомі тулуба в сід - 46 разів. Та набравши 11 очок за сумою місць здобула друге місце в абсолютній першості.


Трощенко Єлизавета здобула IV місце у підйомі тулуба в сід - 48 разів, IV у підтягуванні - 20 разів, та X у стрибах через скакалку - 157 разів. Та набравши 18 очок за сумою місць здобула четверте місце в абсолютній першості.



Дебютантка нашої команди Панова тетяна здобула V місце у стрибах через скакалку - 170 разів, VІ у підтягуванні - 15 разів, та ХХ місце у підйомі тулуба в сід - 37 разів. Та набравши 31очко за сумою місць здобула сьоме місце в абсолютній першості.


           Результати виступів учасників та команд представлені у протоколі змагань.

Вітаю нашу команду з перемогою!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар