суботу, 22 лютого 2020 р.

МІСЬКІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ 2020!


         18 та 20 січня 2020 року на базі ДЦПО та ПТУ №6 відбулися  змагання міста з волейболу, серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О м.Дніпра, за програмою 64ї спартакіади.

         Взагалом у змаганнях прийняли участь 8 дівочіх команд, та до фіналу потрапили 6 кращих команд, по три з правого та лівого берегу Дніпра.

         В результаті змагань наша команда провела шість зустрічей. Здобувши перемогу над командами ДЦПТОТС з рахунком 2:1 та ДПЗЛ - 2:0 та поступившись ДЦПО - 2:0 здобули путівку до фіналу змагань. Та нажаль у фінальній частині змагань поступившись командам ДРЦПТО, ВПУ №17 та МВПУПІТ наша команда посіла лише п'яте місце.
Команда ВПУ №55 м.Дніпро (зліва направо): Капітан-Коробкова Ніна, Коптєва Анастасія, Гончар Єлизавета, Довженко Світлана, Журило Анастасія, Могильна Катерина (відсутні на данному знімку Буздуган Оксана та Вінтоняк Олена).

В результаті змагань місця розподілились таким чином:
1 місце - ДОРЦПТО;
2 - ВПУ №17;
3 - МВПУПІТ;
4 - ДЦПО;
5 - ВПУ №55;
6 - ДЦПТОТС;
7-8 - ДЦПТО та ДПЗЛ.

        Таким чином за результатами чотирьох змагань у загальному заліку спартакіади ми посідаємо друге місце у підгруппі №ІІІ (див.  розділ "Хід змагань"), маючи у активі 22 очка, І - ПТУ №2 (11 очок), ІІІ місце ПТУ №6 (27 очок).
  

Немає коментарів:

Дописати коментар