суботу, 13 березня 2021 р.

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ГІМНАСТИЧНОГО ТРИБОРСТВА 2021


         11 березня 2021 року, на базі ДВПУБ м.Дніпро, відбулися фінальні 

змагання області з гімнастичного триборства серед дівчат, здобувачів ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини, за програмою 65-ї спартакіади.


Склад команди "ВПУ №55 м.Дніпро": Головко Валерія, Константинова Діана, Панова Тетяна, Трощенко Єлизавета (на фото відповідно).

        Змагання проходили з дотриманням необхідних протиепідемічних вимог.
        В змаганнях прийняли участь 6 кращих дівочих команд області.
Наші дівчата
 набравши суму усіх місць трьох учасників - 39 очок, здобули перемогу у змаганнях, обійшовши на 30 очок команду КЦППРКБА м.Кам'янське (2 місце - 69 очок) та на 39 очок команду ПТУ №79 с.м.т.Петриківка (3 місце - 78 очок).



Програма змагань складається з трьох вправ:
1. Стрибки через скакалку за 1 хвилину;
2. Підіймання тулуба в сід із положення лежачи (прес) за 1 хвилину.
3. Підтягування на низькій перекладині - без урахування часу але з відпочинком не більше 3х секунд.

Трощенко Єлизавета здобула III місце у підйомі тулуба в сід - 45 разів, V місце у стрибках через скакалку - 177 разів та II у підтягуванні - 18 разів . Та набравши 10 очок за сумою місць здобула перше місце в абсолютній першості серед усіх учасників змагань.





Панова Тетяна здобула  V місце у підтягуванні - 14 разів, ІІ місце у стрибках через скакалку - з результатом 189 разів, та IV у підйомі тулуба в сід - 41 раз. Та набравши 11 очок здобула друге місце в абсолютній першості.





Головко Валерія здобула  І місце у підтягуванні - 22 рази,  І місце у стрибках через скакалку - з результатом 199 разів, та ХVI у підйомі тулуба в сід - 25 разів. Та набравши 18 очок здобула четверте місце в абсолютній першості.





Дебютантка нашої команди Константинова Діана на жаль не приймала участь в змаганнях у зв'язку зі скороченням складу команд, хоча за результатами  тренувань мала всі шанси на потрапляння що найменше до сімки кращих в абсолютній першості.


Результати виступів учасників та команд представлені 
у протоколах змагань.


Вітаю нашу команду з перемогою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар